Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Norra Ågatan 10

Kontor, 178 m2, Göteborg, Stampen

Mellan Mölndalsån och Svingeln ligger Hantverkshuset Stampen. Nu finns en ledig kontorslokal på 178 kvadratmeter. I lokalen finns även lagerutrymme.

När Higab (då Hantverks- och Industrihus i Göteborg AB) bildades 1966 blev det första större projektet att bygga Hantverkshuset Stampen. Syftet var att erbjuda ersättningslokaler till de företag som var tvungna att flytta i samband med att köpcentrumet Nordstan uppfördes. Huset stod klart 1969 och ett av de första företagen som flyttade in var Nyberg & Karlsons El AB. De finns kvar i huset än i dag vilket innebär att det är den hyresgäst som varit längst hos Higab.

I dag rymmer huset kontor och industriverksamheter.

Omgivning

Hantverkshuset Stampen ligger strax bredvid Mölndalsån, Kungsbackaleden, Svingeln och Olskroken. Husets närmsta granne är Gullbergsbrohemmet som byggdes redan på 1700-talet.

Kommunikationer

Bredvid Hantverkshuset Stampen ligger knutpunkten Svingeln. Här kan du ta spårvagnarna 1, 3, 6 och 8. Även ett stort antal busslinjer går förbi Svingeln. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i husets garage.

Service

I närområdet finns restauranger, caféer och butiker, bland annat runt Svingeln, Odinsplatsen och Olskrokstorget.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Maja Johansson
031-368 53 47
maja.johansson@higab.se


Kontakt

Maja Johansson Maja Johansson
031-368 53 47

maja.johansson@higab.se

Fler lokaler för kontakt


Higab

Läs mer om Higab och deras 14 lediga lokaler

www.higab.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295340

HigabHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning