Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Nordhemsgatan 12

Kontor, 474 m2, Göteborg, Järntorget

Modernt kontor vid Järntorget, flexibel planlösning!

Nu finns ett modernt och fräscht kontor i centralt läge vid Järntorget ledigt. Lokalen är ca 474 m² och ligger på plan 4 i fastigheten. Kontoret består idag av en blandning av cellkontor och större kontor/grupprum. Anpassning i samrådan med ny hyresgäst är möjligt. Inflyttning kan ske mer eller mindre omgående om önskemål finns.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Omgivning

Området kring Järntorget är väldigt expansivt och med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut. Här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas.

Kommunikationer

Fastigheten ligger ca 50 m ifrån knutpunkten Järntorget som har mycket goda kommunikationer både med buss och spårvagn. Det finns goda parkeringsmöjligheter utanför huset och dessutom finns p-platser i garage under fastigheten.

Service

I området runt Järntorget och Linné finns gott om trevliga lunchrestauranger, gym, apotek, livsmedelsbutik och allt annat som centrum har att erbjuda.


Kontakta annonsör
Maria Bjurstam
073-146 31 27
maria.bjurstam@eu.jll.com
Sara Liljevall
076-894 45 71
sara.liljevall@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i JärntorgetLiknande lediga lokaler i Järntorget


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning