Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Monsungatan 60

Kontor, 68 m2, Göteborg, Hisingen

Kontor i markplan med egen entré utmed kajkanten vid Eriksbergsdockan.

Representativ kontorslokal i markplan och egen entré utmed kajkanten vid Eriksbergsdockan. Ligger utmed promenadstråket som erbjuder restauranger, cafeér, skönhetsvård, livsmedelsbutiker m.m. Närheten till vattnet och älvsnabben gör läget unikt. Utrustad med pentry, toalett och Framtidens Bredband som är ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Omgivning

På Norra älvstranden ökar både antalet bostäder och arbetsplatser kraftigt. I dag bor det över 42 000 människor i Lundby. Tack vare expansionen på Älvstranden räknar man med att antalet personer som arbetar och bor här kommer att öka till cirka 50 000 personer. En ny stad växer fram mitt i Göteborg.
I Lundby finns ett varierat näringsliv med företag av alla storlekar; såväl stora multinationella som små och medelstora företag. Lundby har också ett rikt och varierat utbud av utbildning, allt från små grundskolor till ett stort utbildningscentrum på Lindholmen med gymnasier och högskolor.
För mer information om Eriksberg och vilka verksamheter som finns i området se www.vastraeriksberg.se.

Kommunikationer

Bra kollektiva förbindelser med både båt, bil och buss.
För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
031-335 01 00
lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i HisingenLiknande lediga lokaler i Hisingen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning