Marieholmsgatan 46

Kontor, 267 m2, Göteborg

Ljus och modernt renoverad kontorslokal i populära Marieholm, Göteborg
OM LOKALEN
Nu ges tillfället att hyra en modernt renoverad kontorslokal om ca 267 m² i populära och lättillgängliga Marieholm. Lokalen är placerad på våning 2 av 3 och är smart indelad med bland annat ett par kontorsrum i varierande storlekar, öppna kontorsytor, förråd, konferensrum samt vilrum för en trevlig arbetsmiljö. Kontorsrummen har stilrena glasväggar för en luftigare känsla samt parkettgolv. Även konferensrummet har parkettgolv medans de öppna kontorsytorna har textilmatta och i köket ligger det ett praktiskt linoleumgolv. Hiss finns i huset och parkering med laddningsmöjligheter. Bara att flytta in! 

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Fastigheten som är belägen i direkt anslutning till Marieholmsgatan och Göta Älv är en större kontor/logistik/lagerfastighet i populära Marieholm. Fastigheten innehåller fem byggnader med varierande verksamheter samt ett av våra kontorshotell.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Området är lättillgängligt och karaktäriseras i huvudsak utav liknande verksamheter. Här finns allt från lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området är expansivt med närhet till både Partihallsförbindelsen, E45 och Marieholmsförbindelsen.

KOMMUNIKATIONER
Det finns mycket goda förbindelser i och till området och det är nära till Gamlestadens resecentrum. Parkering med laddningsmöjligheter finns.

NÄRSERVICE
I fastighetens närområde finns bland annat restauranger, mataffärer, systembolag, gym och apotek.


OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler