Marieholmsgatan 46

Kontor, 454 m2, Göteborg

Rumsindelad kontorslokal på högsta våning med egen terrass på Marieholmsgatan 46 i Göteborg.
OM LOKALEN
Här ges möjlighet att hyra en rumsindelad kontorslokal om ca 454 kvm i populära och lättillgängliga Marieholm. Lokalen är placerad på våning 3 av 3 och har en egen terrass med utsikt över älven och takåsarna. Hiss finns i huset och parkering med laddningsmöjligheter.

Ytorna är idag rumsindelade med flertalet cellkontor, ett antal konferensrum, pentry och WC men det finns möjligheter att modernisera ytorna och anpassa planlösningen efter behov. Hyresgästen ges därmed goda möjligheter att vara med och påverka eventuella ombyggnationer.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
En större kontor/logistik/lager fastighet i populära Marieholm utmed Göta Älv i direkt anslutning till Marieholmsgatan, E45 och Marieholmsförbindelsen. Stora anpassningar och förbättringsåtgärder har skett under 2011-2016.

Innehåller fyra byggnader med varierande verksamheter samt ett av våra kontorshotell.

KOMMUNIKATIONER
Mycket goda förbindelser i och till området. Nära till Gamlestadens resecenter.

OMGIVNING
Fastigheten är belägen i ett lättillgängligt område som i huvudsak karaktäriseras utav liknande verksamheter. Här finns allt ifrån lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Flera restauranger finns i närområdet.

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler