Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Marieholmsgatan 4

Kontor, 1382 m2, Göteborg

Hyr både kontor och lager på Vassgatan i Marieholm!

Här hyr du både kontoryta och lageryta. Fräsch kontorsyta på 871 kvm som ligger på fjärde våningen. Här finns många kontorsrum längs korridorerna samt 1 stort konferensrum, 5 WC varav en handikappsanpassad WC och pentry. Byggnaden är utrustad med hiss. En trappa ned finns även ett omklädningsrum på 83 kvm. Här finns bastu, toalett och duschar. På entréplan har vi lagerytan som är 725 kvm. Otroligt fin lageryta med 5 portar. Måtten på portarna finner du i texten under "övrigt". I lagret finns tvätthall och därav finns även oljeavskiljare m.m. Denna lokal och detta läge tillsammans med de goda parkeringsmöjligheterna gör denna lokal till ett smart val. Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Med sitt strategiska läge är detta ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud.

Kommunikationer

Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.

Service

Lunchrestaurang "Pizza Etc." finns på området. Där bjuds det på pizza, hamburgare och sallad m.m. I området kring Gullbergsvass finns det ett lite större utbud att välja bland.


Kontakta annonsör
Kristian Björkman
031-10 95 89
Kristian.Bjorkman@balder.se


Kontakt

Kristian Björkman Kristian Björkman
031-10 95 89

Kristian.Bjorkman@balder.se

Fler lokaler för kontakt


Fastighets AB Balder

Läs mer om Fastighets AB Balder och deras 191 lediga lokaler

www.balder.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 296649

Fastighets AB Balder

Utvalda lokaler från Fastighets AB BalderLiknande lediga lokaler

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning