Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Marieholmsgatan 2

Kontor, 550 m2, Göteborg, Marieholm

Nu erbjuds en kontors och lagerlokal på Marieholm

Välkommen till en kontors och lagerlokal på Marieholm. Kallager om ca 440 m² som ligger i anslutning till kontors delen. Kallagret ligger på markplan med port access.


Kontorsdel om ca 110 m² och innehåller två kontorsrum, omklädningsrum, pentry och WC.


Det finns även möjlighet att hyra till markyta. Det är även möjligt att dela upp ytan av kallagret. Slutförandet av Marieholmstunneln, som planeras vara klart under året 2020, kommer att öka tillgängligheten till området med enklare access till både E45 och E20. Välkommen att boka visning.

Fastigheten inrymmer både kontor, lager och uppställningsytor. Fastigheten har tre byggnader varav det är verksamhet i två av dessa.

Omgivning

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Närhet till välkända kontorsområdet Lilla Bommen. Fantastiskt läge i ett expansivt område.

Kommunikationer

Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.13058

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Oliver Wästlund

oliver.wastlund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i MarieholmLiknande lediga lokaler i Marieholm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning