Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Marconigatan 7

Kontor, 66 m2, Göteborg, Väster

Trevlig kontorslokal alldeles vid Frölunda Torg.

Trevlig kontorslokal med närhet till bra service och kommunikationer. Här finns nu möjlighet till ett eget kryp in. Kontoret ligger i botten av bostadsfastighet alldeles vid Frölunda Torg. Entré i markplan. Lokalen har tidigare använts för friskvård. Det finns två wc:n, pentry samt tvättmaskin.
Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Omgivning

Frölunda Torg är centrum för handel och service i Västra Frölunda. Här finns över 200 butiker med ett brett sortiment.

Kommunikationer

Bra kollektiva förbindelser då Frölunda Torg är en större kommunikationspunkt. Aktuell information om trafiken i och runt Göteborg, samt parkering och tillstånd hittar du på www.goteborg.se. Det finns gott om p-platser för besökare vid Frölunda Torg.

Övrigt

Fastigheten ägs av Bostads AB Poseidon och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Samtliga lokaler och fastigheter är geografiskt placerade inom Göteborgs kommun och en stor del av lokalerna är koncentrerade kring stadsdelstorg. Till största delen är fastigheterna byggda under 50-, 60- och 70-talet.

Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare.


Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
031-335 01 00
lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i Väster


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning