Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Lyckholms Fabriker Hus C

Kontor, 500 - 6400 m2, Göteborg, Almedal

Nu finns det möjlighet att hyra anpassade kontorslokaler med karaktär. Inflyttning Hösten 2019.

Omgivning

Almedal är ett område med industrikaraktär beläget alldeles intill Mölndalsån, mellan centrala Göteborg och Mölndal. Stadsdelen är i en utvecklingsfas och förväntas inom de närmaste åren växa till en levande stadsdel som knyter kommunerna samman. Gamla byggnader ersätts med moderna, invånarantalet ökar i takt med att nya bostäder och kommersiella fastigheter byggs. I markplan kommer många trevliga restauranger och butiker etableras.
Almedal har ett mycket centralt läge, vältrafikerat av kommunala förbindelser. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i stadsdelen som ligger vid avfarten till E6/E20. På tio minuters promenad längs Mölndalsån nås knutpunkten korsvägen och evenemangsstråket med Svenska mässan, Scandinavium och Ullevi.
I närområdet finns idag flertalet restauranger, matbutiker, gym, bankkontor och mycket mer inom kort gångavstånd.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1750 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Lisa Ericson
+46 31 382 07 00
uthyrninggbg@savills.se


Utvalda lokaler från Savills Sweden AB Göteborg i Almedal


Liknande lediga lokaler i Almedal

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning