Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Lilla Waterloogatan 8

Kontor, 292 m2, Göteborg, Slakthuset

Kontorshuset blir tre våningar högt och erbjuder lediga ytor för kontor eller utställning. Lokalerna är helt nybyggda med ett modernt och trivsamt arbetsklimat. Här sitter ni i en trivsam och modern byggnad i närhet till leden! Ytorna anpassas och skräddarsys efter dig som hyresgäst där ni kan välja både planlösning och material.

I lokalen finns pentry med tillhörande pausrum, 2 toaletter samt mötesrum.

I detta expansiva område finns god tillgänglighet till centrala Göteborg och utbudet av service och handel blir bara större och större!

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Slakthusområde och har ett strategiskt läge i Gamlestaden med direkt anslutning till det nya planerade resecentrumet vid Gamlestadstorget och trafikleden E45. I nära anslutning till Slakthusområdet ligger Nya Kulan som är SKFs före detta fabriksområde. Även detta områden planeras att bilda en levande och trygg stadsmiljö med både verksamheter såsom handel, hotell, kontor och bostäder. Gamlestaden har historiskt sett haft stor påverkan på Göteborg som industristad, det är ett område som av tradition dominerats av industriell verksamhet med bland annat SKF:s fabriksområde och textilindustrin Gamlestadens Fabriker.

Planlösning

Planlösning som kan anpassas.

Kommunikationer

I direkt anslutning till lokalerna byggs ett nytt resecentrum för både buss och spårvagn med direkt kommunikation till centralstationen i Göteborg, restid ca 5 min. Närmsta hållplats är Gamlestaden Station samt Gamlestadstorget. Från fastigheten når du också med enkelhet de stora lederna i vilket väderstreck du önskar.

Service

I området finns all service, handel, friskvård, caféer och restauranger. Slakthusområdet ligger nära Gamlestadstorget och Nya Kulan där det finns ett stort utbud av bland annat restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker, bankkontor samt post.

Övrigt

Planlösning som kan anpassas.


Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Slakthuset

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning