Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Lilla Bommen 6, 8.

Kontor, 11 m2, Göteborg, Lilla bommen

I det aktiva kontorsområdet Lilla Bommen finns ledig kontorsrum i modern och trevlig fastighet. Varierande storlekar på kontorsrummen, men det minsta är från 10 kvm. Gemensam reception och café. Det finns resturang i botten av fastigheten. Närhet till Nordstan med all tänkbar service. Parkeringsplatser finns att hyra i närliggande parkerinsgarage. Enkelt att ta sig ut med bil på alla stora leder och en kort promenad till Centralstationen och Nils Ericsonsterminalen. Hiss finns i huset

Omgivning

Lilla Bommen består idag av moderna kontorsfastigheter där både små och stora företag huserar. Tag chansen att få arbeta i en trevlig miljö – nära till centrum och till rogivande vågskvalp! Restauranger, bank samt servicebutiker in på knuten och bara fem minuters promenad till Nordstan.

Kommunikationer

Kommunikationerna hit kan nog inte bli bättre, du når hela utbudet av Göteborgs kollektivtrafik på fem minuters gångväg. Centralstationen med bussar, spårvagnar, långfärdsbussar, expressbussar, flygbussar samt tåg ligger på behagligt avstånd. Förutom centralen kan du även lätt ta dig till hållplatserna Nordstan samt Lilla Bommen som trafikeras av stadstrafikens spårvagnar och bussar.

Service

I grannfastigheten Lilla Bommen 1 och 2 finns konferensanläggning att hyra för både små och stora möten. Varför inte sitta och konferera på plan 21? Här finns även en omtyckt lunchrestaurang i grönskande miljö med möjlighet att förboka bord alt catering.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rozana Yevno Eriksson
031 743 00 90
070 760 84 04
uthyrninggbg@colliers.se


Kontakt

Rozana Yevno Eriksson Rozana Yevno Eriksson
031 743 00 90
070 760 84 04

uthyrninggbg@colliers.se

Fler lokaler för kontakt


Colliers International AB

Läs mer om Colliers International AB och deras 273 lediga lokaler

www.colliers.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 279532

Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Lilla bommen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning