Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Lilla Bommen 6

Kontor/Kontorshotell, 70 - 120 m2, Göteborg, Lilla bommen

Bli mer effektiv och håll utgifterna för kontoret minimala. Prova en flexibel kontorslösning på Lilla Bommen!

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet och vi anpassar oss efter era behov. Sättet att arbeta på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och till oslagbara priser.

http://www.regus.se/workspace/sweden/g%C3%B6teborg/gothenburg-lilla-bommen?utm_source=Lokalnytt&utm_medium=portal&utm_term=description

Omgivning

Kontorscentret Regus Lilla Bommen ligger i ett av Göteborgs mest attraktiva kontorsområden i stadskärnan, bara ett stenkast från havet med utsikt över hamnen, Göteborgs operahus och fina promenadstråk längs med Göta Älv.

Många faciliteter som gym och ett av de största shoppingcentren i Skandinavien Nordstan ligger inom ett kort promenadavstånd.

Kommunikationer

Alla bussar/tåg/spårvagnar till Centralstationen, Lilla Bommen och Nordstan.

Service

*Allmänna villkor
Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 upp till 2000m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

Övrigt

Ring oss på +46 8 50521077 eller gå in på www.regus.se för mer info. Du hittar oss även på Facebook / Regus Sverige.

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881
portals.europe@regus.com


Kontakt

Uthyrningsavdelningen Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881

portals.europe@regus.com

Fler lokaler för kontakt


Regus

Läs mer om Regus och deras 119 lediga lokaler

www.regus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 263571

Regus

Utvalda lokaler från Regus i Lilla bommen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning