Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Lilla Bommen 6

Kontor/Kontorshotell, 5 - 20 m2, Göteborg, Lilla bommen

Fokusera på ditt företag och arbeta effektivt i ett av Göteborgs mest attraktiva affärsområden. Regus Lilla Bommen ligger i stadskärnan med ett stenkast från havet. Coworkingplatser från 389:- per månad.

Sättet vi arbetar på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen till att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får gratis och obegränsad tillgång till businessloungen på Lilla Bommen och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI, kaffe och te. Du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center.

http://www.regus.se/coworking-space?utm_source=lokalnytt&utm_medium=Portal

Omgivning

Kontorscentret Regus Lilla Bommen ligger i ett av Göteborgs mest attraktiva kontorsområden i stadskärnan, bara ett stenkast från havet med utsikt över hamnen, Göteborgs operahus och fina promenadstråk längs med Göta Älv.

Många faciliteter som gym och ett av de största shoppingcentren i Skandinavien Nordstan ligger inom ett kort promenadavstånd.

Kommunikationer

Alla bussar/tåg/spårvagnar till Centralstationen, Lilla Bommen och Nordstan.

Service

Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 upp till 2000m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

Övrigt

Ring oss på +46 8 50521077 eller gå in på www.regus.se för mer info. Du hittar oss även på Facebook / Regus Sverige.

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881
portals.europe@regus.com


Kontakt

Uthyrningsavdelningen Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881

portals.europe@regus.com

Fler lokaler för kontakt


Regus

Läs mer om Regus och deras 119 lediga lokaler

www.regus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 263567

Regus

Utvalda lokaler från Regus i Lilla bommen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning