Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kyrkogatan 31

Kontor, 215 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Spektakulär lokal i två plan som andas 1800-tal. Med exklusiva materialval, takterrass och stans bästa kaffe runt hörnet sitter du i en lokal som inte liknar något annat. En lugn oas mitt i city!

Lokalen erbjuder 215 kvm på plan 3 och 4. Det finns två entréer, två pentryn samt två toaletter med dusch vilket ökar möjligheterna att disponera lokalen på bästa sätt.

I området finns all tänkbar service - restauranger, caféer, hotell, gym, butiker och apotek. Förbindelserna via kollektivtrafik är mycket goda och närheten till Centralstationen och Nordstan gör det smidigt för den som pendlar!

Omgivning

I området finns mycket handel och restauranger, men också grönområde i Trädgårdsföreningen och Bältespännarparken som ligger ett stenkast bort. Trots att lokalen är belägen mitt i city finns ett lugn över området.

Kommunikationer

Närmsta buss- och spårvagnshållplats är Kungsportsplatsen samt Brunnsparken. En kort promenad bort ligger också Nordstan och Centralstationen, därifrån avgår alla tänkbara tåg, pendel- och expressbussar.

Service

Utanför dörren finns all tänkbar service, handel, hotell, friskvård, caféer och restauranger. NK och Arkaden Galleria ligger precis runt hörnet och en kort promenad bort ligger

även Nordstan med en butiks- och restaurangyta på 70 000 kvm.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Inom vallgravenLiknande lediga lokaler i Inom vallgravenHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning