Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kyrkogatan 26

Kontor, 596 m2, Göteborg

Beskrivning
Nu ges möjlighet att hyra ett helt eget kontorshus i hjärtat av Göteborg. Lokalen är totalt ca: 600 m² och omfattar 4 plan (inkl vindsvåningen) . Här har ni själv möjlighet att påverkar både planlösning som ytskikt och standard vid en eventuell förhyrning. I fastigheten finns det en kakelugn, en öppenspis, takrosetter, stuckaturer i tak samt mycket generösa fönsterytor både mot Kyrkogatan och Lilla Kyrkogatan.


Välkommen på en visning!

Omgivning
Kyrkogatan är en gata mitt i hjärtat av centrala Göteborg. Här finns också NK, Kompassen, Arkaden, Nordstan och Kungsgatans butiksstråk som alla erbjuder shopping av högsta klass. Dessutom är kafé- och restauranglivet sjudande i denna delen av staden.

Kommunikation
Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, så är det enkelt att ta sig till Kyrkogatan. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har knutpunkter endast 50 m från fastigheten.

Service
Vid Kyrkogatan finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och kaféer med ett naturligt flöde av människor.

Parkering
Finns ej.

Övrigt
Vi ser gärna en tagare för hela huset. Möjlighet till större hg-anpassning kan kräva bygglov.

Lokaltyp
Kontor/Butik/Restaurang

Kontakta annonsör
Ohlson Michael

Michael.Ohlson@Stena.com

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning