Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kvarnbergsgatan 4

Kontor, 72 m2, Göteborg, Centrum

Egen kontorslokal, avskilt men mycket centralt med närhet till innerstaden.

Fin kontorslokal i gott skick i charmiga området Västra Nordstaden. Belägen i trevligt bostadsområde vid kullerstensbelagd återvändsgränd. Bara några hundra meter från affärscentrumet-Nordstan och operahuset men ändå avskilt. Väggarna är ljusa och fönstren har stora fönsternischer vilket ger en hög mysfaktor. Ett trevligt pentryutrymme samt wc. Utmärkt för det mindre kontoret som söker eget tillhåll. Lokalen ligger inte i något affärsläge och det är en lång och brant kullerstensbelagd backe upp till lokalen.
Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Omgivning

Hela kvarteret Västra Nordstan utgjorde från början Artilleriets tyggård. Det stora magasinet, Kronhuset byggdes 1642-54 i holländsk stil och är ett av Göteborgs äldsta byggnader. Kronhuset används idag som konsertlokal. Runt den vackra kullerstensgården framför Kronhuset ligger de mysiga Kronhusbodarna som erbjuder butiker, verkstäder, café samt nytillverkat och unikt konsthantverk.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med allmänna kommunikationsmedel. Göteborgs resecentrum med Centralstationen, Brunnsparken och Nils Ericsonterminalen ligger inom 500 m gångavstånd. Här passerar och utgår flera tåg, bussar och spårvagnar varje dag.

Service

Närhet till affärshuset Nordstan ger ett komplett serviceutbud i form av butiker, livsmedel, restauranger och banker mm.

Övrigt

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.53870

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning