Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kungsgatan 41

Kontor, 65 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Sommarkampanj: Få 50 % rabatt på första månadshyran om du signerar ett nytt kontrakt mellan 21/6 -21/7!

Välkommen till ett mycket fint kontorshotell mitt i centrala Göteborg. I byggnaden finns ett flertal rum av olika storlek, alla mycket fint renoverade. Nu erbjuds en fantastisk och mycket unik lokal om 65 kvm på plan 1 för uthyrning. Pentry med matplats, toalett och konferens delas med övriga hyresgäster i kontorshotellet. Det ingår bredband 100 Mbit, fastighetsskatt och drift. Även så mycket kaffe du orkar dricka! Porttelefon & postboxar finns i entrén

Här sitter man med närhet till all tänkbar service, handel och goda kommunala förbindelser! Spårvagn och buss stannar vid Domkyrkan och Kungsportsplatsen som ligger precis intill. På några minuters gångavstånd finns Centralstationen och Brunnsparken som är knutpunkter för kollektivtrafiken.

Omgivning

Läget är mycket centralt och här finns god kommunikation och service. Det är också närhet till natur- och grönområde iochmed Trädgårdsföreningen och Bältesspännarparken som ligger ett par minuters promenad bort.

Kommunikationer

Drygt 100 meter från fastigheten finns hållplatsen Domkyrkan samt Kungsportsplatsen. En kort promenad bort ligger också Nordstan och Centralstationen, där finns mycket goda pendlingsmöjligheter och ett stort utbud av tåg och expressbussar.

Service

I området finns all tänkbar service - restauranger, caféer, hotell, gym, butiker och apotek. Här finns ett stort utbud av omtalade restauranger som Hello Monkey, Tranquilo, Vapiano och Tugg Burgers. På bottenplan i fastigheten finns också Åhléns varuhus och i närområdet finns Saluhallen, Biopalatset och populära hotell som Elite Plaza Hotel, Dorsia och Avalon.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Inom vallgravenLiknande lediga lokaler i Inom vallgraven


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning