Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kronhusgatan 7

Kontor, 475 m2, Göteborg, Centrum

Ljus och charmig kontorslokal med blandad planlösning belägen på översta plan.

Rymligt kontor med trevligt och attraktivt läge i genuin fastighet belägen Inom Vallgraven. Här finns gott om välrenommerade restauranger och butiker i direkt närhet. Knytpunkterna Brunnsparken och Centralstationen ger optimala förutsättningar för att nyttja kollektivtrafiken. Kontorets planlösning kan utformas efter dina behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Kommunikationer

Knytpunkterna Brunnsparken och Centralstationen ligger på några få minuters promenadavstånd från fastigheten. Närhet till Nordstans och NKs parkeringshus.

Service

Precis i närheten ligger Nordstan som är Skandinaviens ledande köpcentrum. Här finns all tänkbar service som restauranger, apotek och butiker att tillgå. Kronhusbodarna och de kringliggande mysiga smågatorna ger området charm.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Maria Bjurstam
073-146 31 27
maria.bjurstam@eu.jll.com
Sara Liljevall
076-894 45 71
sara.liljevall@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning