Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Krokslätts Fabriker 27B

Kontor, 750 - 3800 m2, Göteborg, Krokslätt

Nu erbjuds lokaler i en spektakulär och anrik fabriksmiljö. Här finns både äldre fabriksbyggnader och nybyggda kontorshus. Lokalerna är ljusa och öppna och inredda för lättare produktion, utställning och kontor. 5 meters takhöjd med entresolplan i delar av lokalen. Lokalen ligger på våningsplan 1 och 2 av 4. Lokalerna är ledig från Q2 2019.

Området är mycket expansivt och kommer bli desto mer rikt på service och handel. Området gränsar också till Safjället, ett härligt naturområde som ligger mellan Toltorpsdalen och Krokslätt. Och 9 minuter bort med spårvagn finns Göteborgs evenemangsstråk, med Liseberg, Universeum, Världskulturmuséet, Scandinavium, biografer, restauranger, pubar, konserter, evenemang och kvällsliv. Åt andra hållet når du Mölndals innerstad på bara några minuter med hela dess utbud av affärer och service. På vägen passerar du Mölndals sjukhus som även det inrymmer apotek och bankomat.

Omgivning

Kontorsfastighet i anrik fabriksmiljö. Krokslätts Fabriker är idag ett dynamiskt företagarområde

med ca 100 företag i restaurerade och kulturhistoriskt värdefulla äldre fabriksbyggnader kompletterade med nybyggda kontorshus. Området ligger vid det centrala stråket mellan Mölndal och Göteborg, med 5 respektive 15 minuters spårvagnsresa till respektive centrum, och samtidigt i direkt anslutning till Safjällets naturreservat.

Planlösning

Öppen.

Kommunikationer

Enbart 300 meter utanför entrén finns buss- och spårvagnshållplatsen Krokslätts Fabriker. Därifrån tar det enbart 9 minuter till knutpunkten Korsvägen och 5 minuter till Mölndals Centrum. Mycket goda cykelvägar in till centrala Göteborg och Mölndal.

Service

I området finns konferensanläggningar och lunchrestauranger, närmst ligger restaurang Tegel, Spacys och K21 Salladsbar. På promenad- och cykelavstånd finns det mesta i service. SEB med bankomat, ICA Maxi och Willys, vårdcentral, folktandvård, frisör, handel och fler restauranger.

Övrigt

Öppen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i KrokslättLiknande lediga lokaler i Krokslätt

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning