Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kongahällagatan

Kontor, 70 m2, Göteborg, Norr

Nu finns det möjlighet att hyra en nybyggd kontorslokal i Kungälvs nya resecentrum, ytan är ca 70 kvm och ligger i markplan.

Lokalen ligger i ett väl synligt läge direkt intill fjärrhållplatsen utmed E6, strax innanför de stora glasentrédörrarna från från dockningshållplatser och bussar. Bra exponeringsmöjligheter med stora, ljusa glaspartier. Lokalen lämpar sig väl för olika typer av kontors/butiksverksamheter. I lokalen finns ett mindre pentry och WC.

Lokalen lämpar sig inte för café, restaurangverksamhet.

Kungälv växer och ligger som första ort strax norr om Göteborg. Västtrafik bygger ett nytt resecentrum i Kungälv, ett nytt resecentrum i anslutning till E6 förväntas binda ihop de västra och östra delarna av Kungälv. I nära anslutning till det planerade resecentrumet pågår också stadsutvecklingsprojektet Kongahälla, som kommer bidra till ökat resande med kollektivtrafiken. Här finns planer på att skapa cirka 1000 nya bostäder blandat med cirka 40 000 kvadratmeter affärsytor för handel.

Resecentrum ska vara en god bytespunkt för olika sätt att förflytta sig; buss, bil, till fots eller med cykel. Miljön i resecentrum ska vara utformad med resenären i centrum, trygg och säker, där det är enkelt att orientera sig i väntan på den fortsatta resan.

För resenärerna finns toaletter, kiosk, café och biljettförsäljning fördelat på två våningar. Den planerade ytan för byggnaden är ca 550 kvadratmeter.

Välkommen på 031-242300 för mer information


Kontakta annonsör
Mona Stjernström
031-24 23 00
mona@lokallots.se


Kontakt

Mona Stjernström Mona Stjernström
031-24 23 00

mona@lokallots.se

Fler lokaler för kontakt


Göteborgs LokalLots

Läs mer om Göteborgs LokalLots och deras 240 lediga lokaler

www.lokallots.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 290772

Göteborgs LokalLots

Utvalda lokaler från Göteborgs LokalLots i Norr


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning