Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Johan på Gårdas gata 5A

Kontor, 645 m2, Göteborg, Gårda

Välkommen till Göteborgs absolut i särklass mest omtalade fastighet - Gröna Skrapan.

Omgivning

Centrala Gårda är ett mycket bra läge, knytpunkt för infartsleder i Göteborg. Här har du närhet till storstadens puls men slipper köra in, utan kan lätt ta en promenad eller använda sig av cyklarna styr och ställ. Du har endast 15 minuter till Landvetter flygplats. Det finns goda parkeringsmöjligheter för anställda och besökare. Gårda är ett utvecklingsområde inom blandstad.

Planlösning

Blandad planlösning med mycket ljusinsläpp.

Reception tar emot dina besök på ett professionellt sätt.

Konferensavdelning ca 1200 kvm. Med 6 konferenslokaler för upp till 80 personer, 8 mötesrum, 5 grupprum och 1 videokonferensstudio
Restaurang/Bistro med rättigheter. Jättetrevligt att nätverka med övriga företag i fastigheten, men även att ha en trevlig stund arbetskamrater emellan. Det finns en stor takterrass där man kan ha tillställningar.

Bilpool, Betjänten (kemtvätt), Deli

Parkeringsmöjligheter
Statoil P-platser. 850-/månad/plats exkl moms. Parkeringskostnaden höjs när Göteborgs Stad höjer sitt arrende.
Johan på Gårdas gata garage. 1500-/månad/plats exkl moms. Höjs med 2 procent vid varje kalenderårsskifte. (Har i dagsläget inga lediga)

Uttag för el-bil och finns.

Kommunikationer

Spårvagn Ullevi/ Stampen/Liseberg, Göteborg Central.

Service

Gångavstånd till restauranger, matbutiker, caféer, apotek och i Gårda och Fokushuset.

Övrigt

Miljömärkning Leed platinum - högsta klassningen
I den mån det har varit möjligt har man använt byggmaterial med låg utsläppsnivå och har även konstruerat ett effektivt ventilationssystem med låg energiförbrukning. Dessutom drar man nytta av förnybar energi och fjärrvärme samt värmeåtervinning. Via taket samlas regnvatten upp och neutraliseras. Byggnaden är även Green Building certifierad, vilket innebär att den ska använda 25% mindre energi än vad BBR (Boverkets Byggnadsregler) föreskrev vid uppförandet 2008.

Fastighetens karuselldörrar fungerar enligt principen alltid öppen, alltid stängd och gör att byggnaden alltid är öppen för besökare, samtidigt som den stänger ute värme eller kyla samt regn och buller.

Eftersom utomhusluften och inomhusluften sepa-
reras blir det enklare att skapa och bevara en behaglig temperatur samtidigt som mindre energi går åt för att värma upp eller kyla ned byggnaden. Detta innebär att i genomsnitt åtta gånger mindre luft släpps ut/kommer in genom en karuselldörr jämfört med en vanlig skjut- eller svängdörr.

Övriga hyresgäster
Skanska, PTC, Previva, Imano, Apply Emtunga, Part Trap, Aros, Gunnebo AB, At Work, Capital AB.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Sara Liljevall
076-894 45 71
sara.liljevall@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i GårdaLiknande lediga lokaler i GårdaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning