Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hulda Lindgrens gata 6

Kontor/Lager, 634 m2, Göteborg, Högsbo

Effektiv kombilokal fördelad på två lika stora plan och en totalyta på ca 634 kvm. Nedre plan består idag av lager-/produktionsytor med en befintlig port samt en kontorsdel. Övre plan är fördelad på kontor, kontorslandskap, konferens, pentry/pausrum samt toaletter och dusch. De öppna ytorna skapar flexibilitet när det gäller antalet arbetsplatser. Parkering finns tillhörande lokalen och ingår i hyran.

Omgivning

Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentret 421 ger stort utbud av butiker och övrig service.

Busshållplats finns på Beatrice Lesslies gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Parkering finns tillhörande lokalen in mot gården. Möjlighet finns att hyra garageplats i varmgarage i fastigheten bredvid.

Kommunikationer

Busshållplats finns på Beatrice Lesslies gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Parkering finns tillhörande lokalen in mot gården. Möjlighet finns att hyra garageplats i varmgarage i fastigheten bredvid.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Erik Palmung
031-7445040
0765-46 64 86
erik.palmung@palmungmellin.se


Palmung Mellin Fastigheter

Utvalda lokaler från Palmung Mellin Fastigheter i HögsboLiknande lediga lokaler i HögsboHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning