Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hugo Levins väg 7

Kontor, 267 m2, Göteborg, Ullevi

Nu finns en ledig kontorslokal om 267 kvm i Göteborgs klassiska idrottstempel Ullevi.

Kontakta gärna oss för visning och mer information!

1948 togs beslutet att Sverige skulle vara värdnation för VM i fotboll tio år senare och redan då stod det klart att om Göteborg skulle vara något att räkna med i mästerskapet krävdes en ny och större arena. Resultatet blev Ullevi som stod klar på våren 1958.

Sedan dess har några av stadens största idrottsögonblick ägt rum här. Från fotbolls-VM 1958, Ingemar ”Ingo” Johanssons vinst mot Eddie Machen och Frölundas första SM-guld till IFK Göteborgs UEFA-cupmatcher på 1980-talet, friidrotts-VM 1995 och Gothia Cup-invigningar.

Här har också några av världens största artister spelat. Sedan 1982 har Ullevi gästats av bland annat The Rolling Stones, Tina Turner, Madonna, Metallica, Bruce Springsteen & The E Street Band och Håkan Hellström.

Omgivning

Ullevi är en del av evenemangsområdet som sträcker sig längs med Mölndalsån och Skånegatan. Området består bland annat av Scandinavium, Valhallabadet, Valhalla IP, Bergakungen och Svenska Mässan.

Planlösning

Lokalen ligger på första våning i riktning mot Levgrensvägen. Den är 267 kvm och är utrustad med kök, badrum och flera kontorsrum. Möjlighet att anpassa lokalen efter eget önskemål finns.

Kommunikationer

Vid Ullevi finns hållplatsen Ullevi Norra som trafikeras av spårvagnarna 2, 6, 8 och 13. De tar dig både till knutpunkterna Korsvägen och Drottningtorget. Ett stenkast bort ligger även hållplatsen Ullevi Södra där du kan ta spårvagnarna 1 och 3. Det finns parkeringsmöjligheter utanför och under arenan samt i närliggande Gårda och Stampen.

Service

Ullevi är en del av evenemangsområdet som sträcker sig längs med Mölndalsån och Skånegatan. Området består bland annat av Scandinavium, Valhallabadet, Valhalla IP, Bergakungen och Svenska Mässan.


Kontakta annonsör
Pontus Isaksson
031-368 53 85
pontus.isaksson@higab.se


Kontakt

Pontus Isaksson Pontus Isaksson
031-368 53 85

pontus.isaksson@higab.se

Fler lokaler för kontakt


Higab

Läs mer om Higab och deras 16 lediga lokaler

www.higab.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295011

Higab

Utvalda lokaler från Higab i Ullevi

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning