Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Gudmundsgatan 11

Kontor, 111 m2, Göteborg, Centrum

Lokal i landshövdingehus i Gårda lämpligt för kontor.

Trevlig hörnlokal i charmigt landshövdingehus med närhet till Evenemangstråket. Lokalen består av två rum, pentry och toalett.
Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.
Fastigheten ägs av Familjebostäder och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Omgivning

Gårda ligger centralt i Göteborg, med närhet till city och evenemangsstråket med sina arenor och evenemangbyggnader så som Ullevi, Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium, Universeum och Världskulturmuseet.
Området i norra Gårda har moderniserats med flera nybyggda bostads- och kontorsfastigheter den senaste tiden och fortsatt nybyggnation pågår. Området är har utvecklats till ett mycket attraktivt och centralt område.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med direkt avfart till E6/E20 samt pendeltågshållplats Liseberg. Knutpunkten Korsvägen ligger inom gångavstånd och här avgår flertalet spårvagnar och bussar. Här stannar även flygbussarna som går var 20 minut som tar dig ut till Landvetters flygplats.
Det finns gott om p-platser i grannfastigheten - Focushuset.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se
www.trafiken.nu.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
031-335 01 00
lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i Centrum


Liknande lediga lokaler i Centrum


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning