Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Göteborgsvägen 74

Kontor, 302 m2, Göteborg, Sävedalen

Kontorslokal om 302 kvm på Göteborgsvägen 74-76 i centrala Sävedalen. Lokalens yta är fördelad på både stora och enskilda kontorsrum. En unik lokal med ljusinsläpp från tre håll vilket skapar en trivsam och ljus miljö.

Lokalen har både öppen yta men också 8 kontorsdelar, 2 konferensrum och ett pentry. Belägen på våning 3.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Sävedalen, vid E20, strax väster om Partille, vilket möjliggör enkel access till de stora lederna kring Göteborg och Partille. Närhet till bra kommunikationer med buss till centrala Göteborg/Partille. Kringliggande bebyggelse består främst av handel, kontor och bostäder.

Kommunikationer

Närmsta busshållsplats är Allévägen och tar dig med buss 513 till centrala Göteborg på ca 20 minuter. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum.

Service

I området finns ett flertal lunchrestauranger och caféer samt service som mataffär, handel, träningsanläggning och banktjänster. Närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi, Willys, systembolag, apotek och butiker.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i SävedalenLiknande lediga lokaler i Sävedalen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning