Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Göteborg Landvetter Airport

Kontor/Lager, 21000 - 99000 m2, Göteborg, Landvetter

Landvetter Logistikpark - logistikfastigheter med ett läge utöver det vanliga.

Femton minuter från Göteborg och norra Europas största hamn. I direkt anslutning till en av Nordens största flygplatser och endast ett stenkast från förbindelselänken riksväg 40 mellan Göteborg och Stockholm. Ett av de mest dynamiska och lättillgängliga tillväxtregionerna i Norra Europa. Där ligger Landvetter Logistikpark.
Nu uppförs flera moderna och mycket flexibla lager- och logistikanläggningar mitt i en hub för såväl dagens som framtidens logistik. Med möjlighet till anpassning av de olika ytorna efter respektive hyresgästs önskemål blir byggnaderna maximalt optimerade.
Området står inför en mycket spännande framtid i samband med expansionen av den nya flygplatsstaden.
Landvetter är redan nu viktigt för både människor och företag. Med det nya logistikcentret befästs platsen som en central del av Logistiksverige.
Inflyttning är beräknad under 2017.

Omgivning

Sedan flera år har planeringen av Airport City Göteborg pågått. En planering som innebär verksamheter på ett område av två miljoner kvadratmeter inom logistik, handel och upplevelser, kontor samt hotell och konferens i direkt anslutning till Göteborg Landvetter Airport.
Det unika läget i kombination med tillgång på mark ger förutsättningarna för skapandet av Västsveriges Airport City.

Planlösning

Möjlighet finns att utforma och anpassa byggnaderna utifrån respektive hyresgästs krav och behov.
Tomtindelningen ger möjlighet till att anpassa byggnadens yta i längdled.

Kommunikationer

Landvetter flygplats når man med bil via R40. Restid 15-20 min. Flygplatsbussar med avgång från flera platser i Göteborg tar omkring 20 min och är ett väldigt effektivt sätt att ta sig till området.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rikard Lindkvist
076-894 45 91
rikard.lindkvist@eu.jll.com


Liknande lediga lokaler i LandvetterHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning