Första Långgatan 28

Kontor, 320 m2, Göteborg, Centrum

Fint kontor med bra läge i Linnéområdet/Masthuggstorget.

Välkommen till en effektiv kontorslokal med närhet till Linnéstan/Masthuggstorget och hela dess utbud. Järntorget ligger på några minuters gångväg, härifrån går bussar och spårvagnar som tar dig vidare till öviga delar av Göteborg. Spårvagnen stannar i princip utanför entrédörren till fastigheten.
Lokalen har ljusinsläpp från två håll, planlösningen är idag mestadels indelad i cellkontor men går givetvis att anpassa efter era önskemål.

Med sitt läge nära Järntorget och Götaleden tillfredsställer man både den bilburne och de som väljer kollektivtrafiken.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. . På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas. Byggstart är planerad till 2018.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuter promenerar man till Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Oskarleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna.

Service

I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger och butiker att tillgå.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Lena Fagerland
031-10 99 71
Lena.fagerland@balder.se


Kontakt

Lena Fagerland Lena Fagerland
031-10 99 71

Lena.fagerland@balder.se

Fler lokaler för kontakt


Fastighets AB Balder

Läs mer om Fastighets AB Balder och deras 184 lediga lokaler

www.balder.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 287291

Fastighets AB Balder

Utvalda lokaler från Fastighets AB Balder i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning