Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Första Långgatan 18

Kontor, 310 m2, Göteborg, Centrum

Ljust och trivsamt kontor med utsikt över Linné och älven!

Kontor beläget på översta plan med vacker utsikt över takåsarna i Linné och över Göta älv. Kontoret har genomgående parkettgolv och har i dagsläget en rumsindelad planlösning. Du når kontoret både via trapp och med hiss rätt in i lokalen. Bra läge i Linneområdet med närhet till spårvagnshållplatser och knutpunkten Järntorget.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuter promenerar man till Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Oskarleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna. Parkeringshus finns i närheten och dessutom erbjuds möjlighet att hyra garage i kontorsfastigheten.

Service

I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger och butiker samt tandläkare, bank, mäklare etc. finns att tillgå.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Maria Bjurstam
073-146 31 27
maria.bjurstam@eu.jll.com
Sara Liljevall
076-894 45 71
sara.liljevall@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning