Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Flöjelbergsgatan 8C

Kontor, 205 m2, Göteborg, Lackarebäck

Här erbjuds nu en kontorslokal på 205 kvm på plan 2. Kontoret består av cellkontor - alltifrån 30 kvm till 10 kvm. Totalt finns 8 rum. Lokalen har också 2 toaletter och dusch. Lokalen saknar idag kök och tillhörande pausyta, men detta är något som fixas iordning i samråd med fastighetsägaren. Lokalen i stort renoveras och fixas iordning i samråd med fastighetsägaren, för att passa dig som hyresgäst och era behov.

I anslutning till lokalen finns också fri parkering på anvisad yta.

Här har du närhet till både knutpunkten Korsvägen och Mölndals Centrum med dess service, lunchrestauranger och caféer. I området finns flera lunchrestauranger. Ca 300 meter från fastigheten finns busshållsplats som tar dig till Korsvägen på 8 minuter. Här finns också påfart samt avfart till E6an i norr och söderriktning. Till Landvetter flygplats tar det cirka 15 minuter.

Omgivning

I området finns lunchrestaurangerna Södra Porten och Nya Etage, här finns också Friskis&Svettis och Crossfit. I området finns mycket kontorsverksamhet och på andra sidan leden finns mycket restauranger, shopping och handel.

Planlösning

Cellkontor.

Kommunikationer

345 meter bort ligger busshållsplatsen Sörgärdesgatan. Härifrån tar det enbart 8 minuter till Korsvägen. 175 meter bort ligger busshållsplatsen Bergfotsgatan som tar dig till Mölndals Centrum på endast 4 minuter. Till och från fastigheten finns också bra cykelleder.

Service

I området finns lunchrestauranger, affärer, gymnasieskola, förskolor, friskvård, Mölndals sjukhus samt handel och shopping.

Övrigt

Cellkontor.


Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i LackarebäckLiknande lediga lokaler i Lackarebäck

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning