Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Flöjelbergsgatan 2

Kontor, 950 m2, Göteborg, Mölndal

I Mölndal i området Södra Porten ligger denna effektiva lokal med gemensam reception och konferenscenter.

Omgivning

Fastigheten ligger på Flöjelbergsgatan 24 och Bergfotsgatan 24 och 79 i Lackarebäcks Teknikpark i Mölndals kommun. Fastigheten har ett attraktivt läge med absolut närhet till E6/ E20. Till Göteborgs centrum är det cirka sju km och till Mölndals centrum cirka två km. Omgivande bebyggelse utgörs i
huvudsak av både kontors- och industrifastigheter. I Lackarebäcks Teknikpark finns en mix av utvecklings-, tillverknings- och teknikföretag och präglas av innovation och entreprenörskap. Utmärkande för området är forskning om radarsystem genom närvaron av Ericsson och Saab Electronic
Defence Systems, tidigare en del av Ericsson.

Kommunikationer

Kommunikationsläget är mycket bra med snabb och enkel åtkomst till E6:an från Fastigheten och i förlängningen Landvetter flygplats. Det tar cirka tio minuter att nå Göteborgs centrum med bil.

De kollektiva förbindelserna utgörs av buss och spårvagn. Busshållplatsen ligger i direkt anslutning till Fastigheten. Restiden till Mölndals centrum är cirka fyra minuter och till Göteborgs Centralstation cirka 20 minuter. Spårvagn finns på andra sidan motorvägen med en promenadväg kring tio minuter.

Service

Området ligger i anslutning till Lackarebäcks Naturskyddsområde. I området finns ett antal restauranger och en friskvårdsanläggning.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Johan Ågren
+46 725 01 78 24
johan.agren@hemfosa.se


Kontakt

Johan Ågren Johan Ågren
+46 725 01 78 24

johan.agren@hemfosa.se

Fler lokaler för kontakt


Hemfosa Fastigheter AB

Läs mer om Hemfosa Fastigheter AB och deras 130 lediga lokaler

hemfosa.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 283173

Utvalda lokaler från Hemfosa Fastigheter AB i Mölndal


Liknande lediga lokaler i MölndalHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning