Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Flöjelbergsgatan 1c

Kontor, 1000 m2, Göteborg, Mölndal

I Mölndal i området Södra Porten ligger denna effektiva lokal med gemensam reception och konferenscenter. Öppna och ljusa lokaler. Mycket god ventilation med hyra. Tidigare verksamhet har använt lokalen i utbildningssyfte men lokalen anpassas efter blivande hyresgäst önskemål.

Omgivning

Fastigheten ligger på Flöjelbergsgatan 1 i Lackarebäcks Teknikparki Mölndals kommun. Fastigheten har ett attraktivt läge med absolut närhet till E6/E20. Till Göteborgs centrum är det cirka sju kilometer och till Mölndals centrum cirka två kilometer. Omgivande bebyggelse utgörs i huvudsak av både kontors- och industrifastigheter. I Lackarebäcks Teknikpark finns en mix av utvecklings-, tillverknings- och teknikföretag och präglas av innovation och entreprenörskap. Utmärkande för området är forskning om radarsystem genom närvaron av Ericsson och Saab Electronic Defence Systems.

Kommunikationer

Kommunikationsläget är mycket bra med snabb och enkel åtkomst till E6:an från Fastigheten och i förlängningen Landvetter flygplats. Det tar cirka 10 minuter att nå Göteborgs centrum med bil. De kollektiva förbindelserna utgörs av buss och spårvagn. Busshållplatsen ligger i direkt anslutning till Fastigheten. Restiden till Mölndals centrum är cirka 4 minuter och till Göteborgs Centralstation cirka 20 minuter. Spårvagn finns på andra sidan motorvägen med en promenadväg om cirka 10 minuter.

Service

Området ligger i anslutning till Lackarebäcks Naturskyddsområde. I området finns ett antal restauranger och en friskvårdsanläggning.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Johan Ågren

johan.agren@hemfosa.se


Utvalda lokaler från Hemfosa Fastigheter AB i Mölndal


Liknande lediga lokaler i MölndalHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning