Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Fjällgatan 21

Kontor, 194 m2, Göteborg, Masthugget

Härlig kontorslokal med mycket ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Lokalen är belägen i markplan med flexibel planlösning. Mycket goda kommunikationer.

Omgivning

Masthugget ligger i stadsdelsområdet Linnéstaden i Göteborg, ett område som ingår i Göteborgsregionens tillväxtstrategi. Här byggs en ny stadsdel med egen unik identitet som kommer innebära 1200 lägenheter samt tillkommande handel, kontor och verksamheter.

I Masthugget sitter man nära Göta älv och i närheten av många av Göteborgs viktiga trafikleder. Ett stenkast bort ligger Järntorget, knutpunkten som är väl trafikerad av allmänna kommunikationer med täta avgångar.

I Masthugget finns mängder av restauranger och caféer inom gångavstånd. Här finns också all tänkbar service såsom matbutiker, vårdcentral, gym, shopping och mer.
Masthugget gränsar till Slottsskogen, perfekt för trevliga lunchpromenader.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Lisa Ericson
+46 31 382 07 00
uthyrninggbg@savills.se


Utvalda lokaler från Savills Sweden AB Göteborg i Masthugget

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning