Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Fiskhamnsgatan 10

Kontor, 218 m2, Göteborg

En modern och ljus kontorslokal som anpassas efter hyresgästens behov. Lokalen erbjuder en härlig utsikt över hamninloppet och Eriksberg.
Exponeringsmöjligheterna för lokalen är oslagbara med leden utanför där över 1 miljon bilar passerar per år. Vill du få en anpassad lokal där ni får sätta er egna prägel, komma snabbt ut på leden, kort avstånd till almänna kommunikation, fantastiskt utsikt mot hamninloppet så är detta en lokal för er!

Omgivning
Fiskeauktioner pågår morgontid. Nära Majorna med all dess serviceutbud.

Kommunikation
Från Fiskhamnsgatan är det nära till både trafikleder för bilister och varutransporter samt kollektivtrafik. Beläget nära Oscarleden är kommunikationen snabb, dels till de mest centrala delarna av Göteborg samt Hisingen, dels via Söderleden till västra Göteborg samt Mölndal. Spårvagnshållplats respektive busshållplats finns inom ett par hundra meter. Det är även nära till kollektiva transporter till Norra Älvstranden med passagerarfärja.
Innanför tullarna från väster, smidigt att ta sig hit. Utanför tullarna från syd & väst!

Service
Inom området finns lunchrestauranger och det är gångavstånd till Majorna/Chapmans Torg med affärer och ett större utbud av restauranger.

Parkering
Parkering uthyres separat i mån av plats.

Övrigt
Mycket bra skyltläge (syns av över 1 miljon bilar per år)

Kontakta annonsör
Ohlson Michael

Michael.Ohlson@Stena.com

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning