Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Fiskhamnsgatan 10

Kontor, 335 m2, Göteborg, Majorna

Yteffektivt kontor med flexibel planlösning i Majorna!

Möjlighet att hyra flexibel och trevlig kontorslokal i fastighet med bra läge i Majorna. Fantastisk möjlighet att profilera ert företag med detta skyltläge utmed Oscarsleden/älvens växlande miljö. Kontorslokalernas utformning har ni som hyresgäst själva möjlighet att vara med och påverka. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Majorna utmed Göta Älv. Trevlig läge med vacker utsikt över vattnet. Närhet till ett flertal lunchrestauranger. Kringliggande bebyggelse består främst av kontor och mindre industri- och lagerfastigheter.

Kommunikationer

Fastigheten ligger precis intill Oscarsleden och du når snabbt de mest centrala delarna av Göteborg samt Hisingen, dels de västra delarna av Göteborg samt Mölndal. Närhet till goda kommunikationer med kollektivtrafik, spårvagnshållplats respektive busshållplats finns inom ett par hundra meter. Det är även nära till kollektiva transporter till Norra Älvstranden med passagerarfärja.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Maria Bjurstam
073-146 31 27
maria.bjurstam@eu.jll.com
Sara Liljevall
076-894 45 71
sara.liljevall@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i Majorna


Liknande lediga lokaler i Majorna


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning