Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Falkenbergsgatan 3

Kontor, 350 - 8000 m2, Göteborg, Krokslätt

Nu bygger vi ut Mektagonen med ytterligare 8000 kvm kontor och kan i början av 2020 erbjuda helt nybyggda kontorslokaler. Befintliga Mektagonen totalrenoverades 2007 med nya kontor, butiker och ny fasad.

Omgivning

Vi bygger blandstad! Både norr och söder om Mektagonen byggs nya bostäder med service och restauranger i bottenplanen. Här blir det liv under dygnets alla vakna timmar. Det är nära till händelsernas centrum i Göteborg. Svenska Mässan, Liseberg, Skandinavium, Ullevi-arenorna och Avenyn finns bara några hållplatser bort. Det kallar vi urban småstadscharm.

Kommunikationer

Framför huset stannar spårvagnar och bussar mellan Göteborg och Mölndal. Tack vare läget vid E6:an tar du dig med bil på bara några minuter till väster, Göteborgs centrum och Hisingen. Med riksväg 40 inom nära räckhåll är du snabbt till Landvetter flygplats.

Service

Mektagonen är ett fullservicehus. Här finns en välkomnande reception, en lunchrestaurang där alla hyresgäster kan äta frukost, ett mysigt café, frisör, och bokningsbara konferensrum, mellan 8 -30 personer. Vidare matbutiken Willys, Nordic Wellnes gym och ett modernt hotell med hemkänsla.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Ulf Birk
031-761 63 08
ulf.birk@newsec.se


Newsec Asset Management AB Sthlm

Utvalda lokaler från Newsec Asset Management AB Sthlm i Krokslätt


Liknande lediga lokaler i KrokslättHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning