Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Fabriksgatan 2

Kontor, 400 - 35000 m2, Göteborg, Gårda

Framtidens mötesplats blir en ny skyline

I det expansiva området Gårda utvecklar Skanska ett nytt kontorshus intill stadens arenor och evenemangsstråk. Ambitionen är att det spektakulära huset med sina 36 våningar ska ge Göteborg en ny och spännande skyline och en kontorsbyggnad som ligger i framkant när det gäller arkitektur och konstruktion. Dessutom en ledstjärna när det gäller socialt hållbara byggprojekt. Huset kommer att präglas av öppenhet och nytänkande, vara inkluderande och uthålligt. Ett av målen är att skapa ett levande entréplan. Det kommer att fungera som kreativ mötesplats och präglas av framtidens sätt att tänka kring nya former av service och tjänster, såsom restauranger, mötesplatser och co-working kontor (gemensam och delad arbetsplats) för såväl hyresgäster som människor i området. Högst upp i huset kommer man att kunna blicka ut över staden ur ett helt nytt perspektiv. Det unika huset utvecklas tillsammans med den världsberömda danska arkitektbyrån Henning Larsen Architects och har beräknad byggstart under 2018.

Kommunikationer

För den som väljer att ta bilen ligger E6/ E20, riksväg 45 och riksväg 40 mot Landvetter flygplats i direkt anslutning till fastigheten. Parkering kommer det att finns gott om i huset. Även cykelparkering är något som vi prioriterar. Med kollektivtrafiken är det enkelt att ta sig till kontoret. Spårvagn-, buss- och pendeltågsförbindelser finns på promenadavstånd vid Ullevi, Stampen, Lisebergsstationen och Korsvägen.

Service

Detta kontorshus ligger i ett välexponerat läget precis vid Ullevimotet i direkt anslutning till E6/E20.

I området finns ett flertal lunchrestauranger och caféer idag. Vid Gårdatorget finns Handelsbankens kontor.
Focus affärscentrum ligger i närheten med en av Göteborgs bästa livsmedelsbutiker, apotek, Systembolag, frisör, skomakare och ytterligare specialbutiker.

Det är även promenad- och cykelavstånd till hela citys serviceutbud.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Camilla Skogsberg
010-4484397
0702-950420
camilla.skogsberg@skanska.se


Kontakt

Camilla Skogsberg Camilla Skogsberg
010-4484397
0702-950420

camilla.skogsberg@skanska.se

Fler lokaler för kontakt


Skanska Fastigheter Göteborg AB

Fler lokaler från Skanska Fastigheter Göteborg AB

www.skanska.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 275051

Liknande lediga lokaler i GårdaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning