Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Engelbrektsgatan 69-71

Kontor, 260 - 6800 m2, Göteborg, Centrum

Fastighet på Engelbrektsgatan alldeles intill Heden renoveras och byggs om till moderna kontorsytor.

Just nu genomför GöteborgsLokaler en renovering, påbyggnad och tillbyggnad av vår fastighet på Engelbrektsgatan. Det kommer att skapas totalt 6 800 m² moderna kontorsytor.

I gatuplan kommer nuvarande byggnaden få en upplyft sockelvåning i två våningar som kommer ha samma formspråk som påbyggnaden vilket kommer skapa en helhet samtidigt som den ursprungliga byggnadens karaktär bevaras både till material och kulör. Det blir en förändring som tillför den ursprungliga byggnaden något positivt, som en "krona på verket".

På varje våningsplan (vån 1-11) blir det ca 530 m². Våningsplanen kan delas upp i 2 kontorslokaler om ca 260 m² vardera.

Överst skapar vi en takvåning på plan 12 som kommer få en yta på ca 350 m².

För våra nya hyresgäster i huset finns det möjlighet att ha gemensam reception i gatu/entréplan.

På varje våningsplan är det planerat för ca 50 arbetsplatser, pentry, 4 WC varav 2 HWC. Det är stor flexibilitet gällande lokalens utformning och det finns goda möjligheter att anpassa lokalen efter era unika behov och profil.

Längs med Sten Sturegatan bygger vi också en tillbyggnad i 2 våningar, i vilken det planeras för en restaurangverksamhet.

Miljö: Renoveringen och påbyggnaden kommer ske med målsättning Miljöbyggnad Silver.

Fiber: I fastigheten finns Framtidens bredband indraget, ett höghastighetsnät med öppen fiber.

Omgivning

Fastigheten ligger i hörnet av Engelbrektsgatan och Sten Sturegatan i centrala Göteborg. Det är lika nära till Avenyn med sitt stora och spännande utbud av restauranger och butiker som till evenemangstråket med Ullevi, Scandinavium, Svenska mässan, hotell och Liseberg.

Kommunikationer

Det är mycket goda kommunikationer till Engelbrektsgatan.
Med kollektivtrafiken har ni flera hållplatser att välja mellan bara några hundra meter från adressen. Pendeltågsstationen, Lisebergs Station ligger också nära.
Det är snabbt och lätt att ta sig ut på E6an med bil, inom 1 km finns tre påfarter.

Korsvägen ligger ca 550 m från lokalen och där går flygbussarna var 20 minut till Landvetter. Med endast en liten promenad på drygt 10 minuter når du Göteborgs Centralstation.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet läs mer på www.vasttrafik.se och www.trafiken.nu.

Service

Med restauranger, caféer, livsmedelsbutik och gym i närområdet finns det mycket att välja på. Vallhallabadet, där även Sats och Friskis & Svettis huserar, ligger inom 5 minuters gångväg.

Övrigt

GöteborgsLokaler är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.53870

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning