Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Engelbrektsgatan 34 A

Kontor, 45 m2, Göteborg, Centrum

Butikslokal på tvärgata till avenyn med bra skyltläge. Den har en öppen yta i etage, det finns ett litet pentry och WC. ett litet lager eller kontorsyta finns också. Övertag så snart som möjligt. Restaurang, café, frisör, nagelsalong eller liknande går ej pga tekniska förutsättningar. Gärna en trevlig butik av något slag som bidrar till flödet på gatan och som kompletterar befintliga verksamheter. Hyra: Ca 20 000 kr/mån, inkl. fastighetsskatt och drift. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information!

Omgivning

Centrala Göteborg erbjuder en härlig variation av gammalt och nytt allt ifrån ståtliga 1800-talskåkar till köpcentran och kontorsfastigheter från modern tid. Att arbeta i Göteborgs centrum är inspirerande och omväxlande, staden är hela tiden i förändring och förvandling! Inom Vallgraven är namnet på en stadsdel som även gett namn åt ett primärområde i stadsdelsnämndsområdet Göteborgs Stad Centrum. Området har fått sitt namn från läget vid vallgraven som ursprungligen omslöt Göteborgs befästningar. StadsdUppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rozana Yevno Eriksson
031 743 00 90
070 760 84 04
uthyrninggbg@colliers.se


Kontakt

Rozana Yevno Eriksson Rozana Yevno Eriksson
031 743 00 90
070 760 84 04

uthyrninggbg@colliers.se

Fler lokaler för kontakt


Colliers International AB

Läs mer om Colliers International AB och deras 209 lediga lokaler

www.colliers.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 279500

Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i CentrumLiknande lediga lokaler i Centrum


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning