Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Drottninggatan 69

Kontor, 141 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Högst upp i huset på våning 6 erbjuds ett trevligt och fräscht kontor om 141 kvm. Lokalen är belägen mitt i centrala Göteborg, nära Centralstationen. Lokalen har ett bra skick och är mycket charmig med sina fina takbjälkar. Här finns även en liten terrass du kan njuta av.

Lokalen består av flertal rum, både större och mindre samt förrådsytor, kök, matplats och två toaletter. Lokalen har fönster mot ljusgård och innergården vilket ger ett härligt ljusinsläpp och behaglig arbetsro.

Omgivning

Centralt läge med närhet till shopping och service. Precis utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Du har även Hotell Radisson Blu som till vintern 2017 är helt nyrenoverat. Varför inte ta med kollegorna dit på AW? Söker du efter utmärkta lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande och Saluhallen ligger ett stenkast bort. Varför inte en lunch på Hotell Pigalle, eller en kort promenad till Vapiano? Du har även Kungstorget bara några minuter från Vad sägs om Bee Bar, Kungstorget eller varför inte Tranquilo?

Planlösning

Kontorsrum i olika storlekar.

Kommunikationer

Denna fastighet är perfekt placerad vid Drottningtorget/Centralstationen där du har i princip alla buss- och spårvagnslinjer. Perfekt för pendlaren då express- och flygbussar ankommer och avgår härifrån. Nordstan och Brunnsparken ligger också bara någon minut ifrån vilket har mycket goda buss- och spårvagnsförbindelser.

Service

Här i området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service - restauranger, caféer, hotell, gym, butiker och apotek. En stenkast ifrån ligger Nordstan med matbutik som Hemköp och all tänkbar shopping. 100 meter bort finns också Trädgårdsföreningen som erbjuder grönska och natur.

Övrigt

Kontorsrum i olika storlekar.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Inom vallgravenLiknande lediga lokaler i Inom vallgravenHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning