Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Drottninggatan 69

Kontor, 147 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Väldigt trevlig och fräscht kontor om 147 kvm mitt i centrala Göteborg, beläget nära Centralstationen!

Lokalen består av flertal rum, ett konferensrum samt kapprum, förråd och städskåp. Det finns även kök med tillhörande pausyta samt två toaletter varav en har dusch.

Lokalen har fönster mot ljusgård och innergården. Här har sitter du i ett ljust kontor med närhet till all tänkbar service. Perfekt för den som pendlar eller vill ha nära till trevliga restauranger och bra shopping.

Omgivning

Centralt läge med närhet till shopping och service. Precis utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Du har även Hotell Radisson Blu som till vintern 2017 är helt nyrenoverat. Varför inte ta med kollegorna dit på AW? Söker du efter utmärkta lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande och Saluhallen ligger ett stenkast bort. Varför inte en lunch på Hotell Pigalle, eller en kort promenad till Vapiano? Du har även Kungstorget bara några minuter från Vad sägs om Bee Bar, Kungstorget eller varför inte Tranquilo?

Planlösning

Blandad, mest kontorsrum.

Kommunikationer

Denna fastighet är perfekt placerad vid Drottningtorget/Centralstationen där du har i princip alla buss- och spårvagnslinjer. Perfekt för pendlaren då express- och flygbussar ankommer och avgår härifrån. Nordstan och Brunnsparken ligger också bara någon minut ifrån vilket har mycket goda buss- och spårvagnsförbindelser.

Service

Här i området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service - restauranger, caféer, hotell, gym, butiker och apotek. En stenkast ifrån ligger Nordstan med matbutik som Hemköp och all tänkbar shopping. 100 meter bort finns också Trädgårdsföreningen som erbjuder grönska och natur.

Övrigt

Blandad, mest kontorsrum.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Inom vallgravenLiknande lediga lokaler i Inom vallgraven

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning