Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Drottninggatan 69

Kontor, 52 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Nu finns 52 kvm att hyra mitt inne i centrala Göteborg. Lokalen ligger en trappa upp och har fönster mot fastighetens ljusgård. Lokalen består av ett rum, kök, förrådsyta, toalett samt dusch. Kontoret är perfekt för det mindre företaget men även företag i uppstartsfasen, perfekt plats för 3-6 arbetsplatser. Här sitter du i ett ljust kontor med närhet till all tänkbar service. Perfekt för den som pendlar eller vill ha nära till trevliga restauranger och bra shopping!

Omgivning

Centralt läge med närhet till shopping och service. Precis utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Du har även Hotell Radisson Blu som till vintern 2017 är helt nyrenoverat. Varför inte ta med kollegorna dit på AW? Söker du efter utmärkta lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande och Saluhallen ligger ett stenkast bort. Varför inte en lunch på Hotell Pigalle, eller en kort promenad till Vapiano? Du har även Kungstorget bara några minuter från Vad sägs om Bee Bar, Kungstorget eller varför inte Tranquilo?

Planlösning

Öppen.

Kommunikationer

Denna fastighet är perfekt placerad vid Drottningtorget/Centralstationen där du har i princip alla buss- och spårvagnslinjer. Perfekt för pendlaren då express- och flygbussar ankommer och avgår härifrån. Nordstan och Brunnsparken ligger också bara någon minut ifrån vilket har mycket goda buss- och spårvagnsförbindelser.

Service

Här i området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service - restauranger, caféer, hotell, gym, butiker och apotek. En stenkast ifrån ligger Nordstan med matbutik som Hemköp och all tänkbar shopping. 100 meter bort finns också Trädgårdsföreningen som erbjuder grönska och natur.

Övrigt

Öppen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Inom vallgravenLiknande lediga lokaler i Inom vallgraven

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning