Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Drottninggatan 31

Kontor, 33 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Nu erbjuds denna fina kontorslokal på 33 kvm, perfekt för det mindre bolaget! På våning 1 finns denna lokal som är mycket ljus och fräsch. Tre stora fönster ger behagligt ljusinsläpp. Precis utanför entrén finns en toalett och när man kommer in genom entrén finns ett fräscht, litet pentry.

Lokalen är mycket centralt belägen och har all tänkbar service i området!

Omgivning

I området finns mycket handel och restauranger, men också grönområde i Trädgårdsföreningen och Bältespännarparken som ligger ett stenkast bort.

Planlösning

Öppen.

Kommunikationer

Närmsta buss- och spårvagnshållplats är Kungsportsplatsen, Domkyrkan samt Brunnsparken. En kort promenad bort ligger också Nordstan och Centralstationen, därifrån avgår alla tänkbara tåg, pendel- och expressbussar.

Service

Precis utanför fastigheten har du många populära butiker och restauranger - Källarkrogen, Smörgåsbaren, TUGG Burgers, Espresso House och Berzelii Choklad är några av dem. Perfekt för lunch men även AW med kollegorna! I området finns också Saluhallen, gym, apotek, hotell och matbutik. NK och Arkaden Galleria ligger precis runt hörnet och en kort promenad bort ligger även Nordstan med en butiks- och restaurangyta på 70 000 kvm.

Övrigt

Öppen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Inom vallgraven


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning