Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Drottninggatan 29

Kontor, 83 - 166 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Nu erbjuds en kontorslokal om 83 kvm mitt i centrala Göteborg! Lokalen har öppen planlösning, pentry, en toalett samt förråd. Stor potential för det mindre företaget!

I området finns ett rikt utbud av caféer och restauranger och all möjlig, tänkbar service. Det är också mycket nära knutpunkten Centralstationen och Nordstan samt mycket goda kommunikationer till Korsvägen.

Omgivning

I området finns mycket handel och restauranger, men också grönområde i Trädgårdsföreningen och Bältespännarparken som ligger ett stenkast bort.

Planlösning

Öppen.

Kommunikationer

Närmsta buss- och spårvagnshållplats är Kungsportsplatsen, Domkyrkan samt Brunnsparken. En kort promenad bort ligger också Nordstan och Centralstationen, därifrån avgår alla tänkbara tåg, pendel- och expressbussar.

Service

Precis utanför fastigheten har du många populära butiker och restauranger - Källarkrogen, Smörgåsbaren, TUGG Burgers, Espresso House och Berzelii Choklad är några av dem. Perfekt för lunch men även AW med kollegorna! I området finns också Saluhallen, gym, apotek, hotell och matbutik. NK och Arkaden Galleria ligger precis runt hörnet och en kort promenad bort ligger även Nordstan med en butiks- och restaurangyta på 70 000 kvm.

Övrigt

Öppen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Inom vallgravenLiknande lediga lokaler i Inom vallgravenHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning