Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Drakegatan 6

Kontor, 300 - 5000 m2, Göteborg, Gårda

På 30 000 kvadratmeter fördelade på 25 våningar skapar vi en flexibel, effektiv och samtidigt inspirerande och lekfull plats för dig som tror mer på rörelse, samverkan och mångfald än på traditionella och stillasittande kontorslösningar. Namnet Kineum bygger på grekiskans ”kineo” - att sätta i rörelse - vilket speglar vårt mål: att skapa en byggnad som blir ett forum för nytänkande, kreativitet och möten.
Upptäck Kineum Gårda och bli en del av en ny rörelse.

Egentligen är det ganska enkelt. Det man brinner för, det gör man lite bättre. Och älskar man en stad, vill man gärna vara med om att göra den ännu lite bättre. I nära samarbete med våra hyresgäster ska vi på NCC och Platzer nu tillsammans skapa en byggnad som blir ett forum för nytänkande, kreativitet och möten. NCC kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar. Platzer strävar efter att vara den bästa fastighetsägaren och hyresvärden för hela Göteborg. Tillsammans kommer vi att erbjuda en inspirerande och lekfull plats för individer och företag i rörelse.

Omgivning

Platzer Fastigheter och NCC Property Development har därför tecknat avtal om att gemensamt utveckla fastigheten på Drakegatan i Gårda genom ett delägt bolag. Projektet omfattas idag av en befintlig byggnad om cirka 16 000 kvadratmeter samt en bedömd tillkommande byggrätt om cirka 30 000 kvadratmeter kontor i ett attraktivt läge intill Ullevimotet.

Planlösning

Vi hjälper våra kunder att nå sina affärsmål. För att göra det måste vi lyfta blicken. Därför erbjuder vi vad vi är övertygade om är dagens och morgondagens bästa kontor enligt konceptet Future Office by NCC. Utgångspunkten är alltid en grundlig analys av din verksamhets behov. Vilka är era framtidsplaner, era utmaningar och era visioner?

Future Office bygger på kontinuerlig omvärldsbevakning och uppdatering inom den senaste forskningen inom arbetsmiljöfältet. Det är utifrån den grunden vi hjälper er att skräddarsy lokaler som är anpassade efter just er verksamhet.

Kommunikationer

Dagens Gårda är ett expansivt utvecklingsområde ett stenkast från centrum och evenemangsstråk. De senaste åren har området moderniserats och växt med nya bostäder och lokaler. Utmed Mölndalsån och Gullbergsån finns fina promenadstråk och en avslappnad atmosfär. Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20 och promenadavstånd till Centralstationen och centrala Göteborg. Med bil tar det endast 15 min till Landvetter flygplats. I eller i direkt anslutning till Kineum kommer vi kunna erbjuda parkering för bil, cyklar och alternativa transportmedel.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Lotta Kallberg Walldén

076-2907000
lotta.k.wallden@ncc.se
Marcus Sandahl

0706-587664
marcus.sandahl@ncc.se


Kontakt

Lotta Kallberg Walldén Lotta Kallberg Walldén

076-2907000

lotta.k.wallden@ncc.se

Fler lokaler för kontakt

Marcus  Sandahl Marcus Sandahl

0706-587664

marcus.sandahl@ncc.se

Fler lokaler för kontakt


NCC Property Development Nordic AB

Läs mer om NCC Property Development Nordic AB och deras 18 lediga lokaler

www.ncc.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 280422

NCC Property Development Nordic AB

Utvalda lokaler från NCC Property Development Nordic AB i Gårda


Liknande lediga lokaler i GårdaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning