Distansgatan 2

Kontor, 740 m2, Göteborg, Västra Frölunda

Trevlig kontorslokal med utmärkt exponeringsläge utmed Dag Hammarskjölds leden
Om Lokalen
Välkommen upp till översta våningen och denna trevliga kontorslokal. Lokalen har härligt ljusinsläpp i från två väderstreck. Planlösningen är idag indelad i flera kontorsrum av varierande storlek, det finns flertalet mötesrum och ett stort pentry. Här finns möjlighet att anpassa lokalen efter eget behov. Lokalen kan delas och ytorna blir då ca 300-400 m² vardera.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Fastighetsinformation
Fastigheten är belägen i direkt anslutning till Flatåsmotet längs med Dag Hammarsköldsleden vilket ger utmärkt exponering. Fastigheten är på ca 2 600 m² och uppfördes 1982. Byggnaden är en blandfastighet och består av tre våningsplan som innefattar både kontor, produktions och lagerytor. Hiss finns. På fastigheten finns 30 st parkeringar, garage samt ett antal gästparkeringar.

Kommunikationer
Busshållplats Tvärhandsgatan, cirka 50 m från fastigheten, tar dig till knutpunkten Marklandsgatan på ca 5 min, till Frölunda Torg tar det ca 10 minuter och till Linnéplatsen 15 min. Parkering finns att tillgå vid fastigheten. Garage finns att hyra.

Omgivning
Fastigheten är belägen i Högsboområdet mot Flatås, här utvecklas området med nya bostäder och service. Här har man nära till Linnéstadens puls och härliga grönområden i Slottskogen och Änggårdsbergen.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
010-603 93 33
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Västra Frölunda

Liknande lediga lokaler i Västra Frölunda