Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Diagonalen 6

Kontor, 450 m2, Göteborg, Lindholmen

Välkommen till denna fantastiska kontorslokal på 6e våningen med utsikt över älven! Lokalen har egen entré och uteterrass.

Lokalens planlösning är blandad med både kontorsrum, öppet landskap samt mötesrum. Lokalen har även bastu och relaxavdelning.

Omgivning

Lindholmen är ett av Göteborgs mest expansiva områden. Här har en helt ny stadsdel byggts upp med nya bostäder, lokaler, restauranger och caféer, alldeles intill vattnet.

Lindholmen är väldigt enkelt att ta sig till med allmänna kommunikationer, färjan som avgår från Stenpiren tar endast 6 minuter, buss från Göteborgs centralstation tar 8 minuter. Det finns även fina cykelbanor att tillgå. För den bilburne går det smidigt att färdas med närhet till flera av stans stora och viktiga trafikleder.
Stråket längst vattnet från Lindholmen science park till Bockkranen är perfekt för en trevlig lunchpromenad.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Lisa Ericson
+46 31 382 07 00
uthyrninggbg@savills.se


Utvalda lokaler från Savills Sweden AB Göteborg i Lindholmen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning