Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Datavägen 27

Kontor, 545 m2, Göteborg, Högsbo/Sisjön

Modern kontorslokal med takterass och utsiktsläge!

I populära Sisjön finns nu en topprenoverad kontorslokal med rumsindelad planlösning tillgänglig för er verksamhet. Tillgång till en egen, rymlig terass med trevligt utsiktläge där man gärna avnjuter lunchen under sommarmånaderna. Lokalen erbjuder en bra mix av kontor och generösa gemensamma ytor såsom reception, lounge, symligt kök och flera konferensrum och samtalsrum. Gott om parkeringar framför huset.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Omgivning

Högsbo-Sisjön industriområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön industriområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher.

Kommunikationer

Det finns goda bussförbindelser i området. Dessutom gott om parkeringsplatser intill fastigheten. Det är lätt att ta sig till och från lokalen då den är belägen nära de stora trafiklederna.

Service

Inom området och i närområdet finns tillgång till handel, vårdcentral, försäkringskassa och ett flertal serviceföretag som frisörer, restauranger och motionsanläggningar.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Maria Bjurstam
073-146 31 27
maria.bjurstam@eu.jll.com
Sara Liljevall
076-894 45 71
sara.liljevall@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i Högsbo/Sisjön


Liknande lediga lokaler i Högsbo/SisjönHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning