Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Brahegatan 5-9

Kontor, 947 m2, Göteborg, Centrum

Effektiv kontors/utbildningslokal i Gamlestaden med närhet till bra service och kommunikationer.

Stora flexibla ytor på ett helt våningsplan på plan 2. Möjlighet att dela ytan till två lokaler. Det finns entréer med hiss från båda sidor av fastigheten. Lokalen har tidigare använts som utbildningslokal. Idag finns det både mindre kontorsrum och större föreläsningssalar, samt grupprum, pausrum och toaletter. På hela planet finns 3 kök/pentry, 7 WC varav 3 HWC. Det är stor flexibilitet gällande lokalens utformning och det finns goda möjligheter att anpassa lokalen efter era unika behov och profil.
Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.
Det finns möjlighet att hyra p-platser i anslutning till kontoret i angränsande p-hus.
I gatuplan på samma fastighet finns både café och sportbar med restaurang.

Omgivning

Bostadshus som idag präglar stadsbilden i Gamlestaden är byggda från 1910 och fram till 1960. De ursprungliga landshövdingehusen i området byggdes när textilindustrin i Gamlestadens Fabriker och SKF etablerade sig. De nyare husen i området har samma låghuskaraktär som de äldre och smälter på ett bra sätt in i miljön. Den gamla atmosfären har dröjt sig kvar, och stadsdelen utmärks idag av små butiker, kaféer och utsmyckade träfasader på de tidstypiska landshövdingehusen. I och omkring Gamlestaden finns det en hel del äldre industrier. Mest känd är SKFs huvudanläggning med dess vackra tegelsiluett som pryder Gamlestadens centrum. De kommande åren planeras fler bostäder, ett handelskvarter och ett resecentrum. Hela stadsdelen kommer att växa och integreras med staden. Det planeras 1 600 nya bostäder och ett helt nytt handelskvarter, Nya Kulan, i SKFs gamla industrilokaler. Gamlestadens torg har rustats upp och har blivit en ny knutpunkt för kollektivtrafiken i Göteborg. Ett stort antal verksamheter finns i dag i området. Att etablera sig i en redan befintlig handelsmiljö har sina fördelar genom att få goda grannar som drar till varandras verksamheter.
Idag finns dessa verksamheter etablerade i området Konsum, apotek, videobutik, bilskola, banker, gym, restauranger, bageri & konditori, frisörer, medborgarhus, bibliotek, tandvård, skomakeri, kemtvätt, biluthyrning, kiosk, blommor, orientmat, optiker, bröllopskläder, frukt & grönt samt systembolag. Stadsdelen har en stor del boende och dessutom många verksamheter alldeles inpå knuten.

För mer om stadsutvecklingen på Göteborgs Stads hemsida
https//stadsutveckling.goteborg.se/projekt/gamlestaden/.

Kommunikationer

Det är mycket goda kommunikationer till Brahegatan.
Med kollektivtrafiken har ni flera hållplatser att välja mellan bara några hundra meter från adressen.
Det är snabbt och lätt att ta sig ut på de större trafiklederna med bil.

Med endast en liten promenad på drygt 10 minuter når du Gamlestadens nya resecentrum där även flera fjärrtåg stannar.
Inpendlingen till Gamlestaden är relativt stor med ca 12 000 inpendlare per dag. I området finns det gott om gång- och
cykelbanor. Det är cykelavstånd till Utby med omnejd.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet läs mer på www.vasttrafik.se och www.trafiken.nu.

Övrigt

Fastigheten ägs av Bostads AB Poseidon och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.53870

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i Centrum


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning