Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Björklundabacken 2

Kontor, 130 - 900 m2, Göteborg, Hovås

Den nya kontorsbyggnaden, NODI, ska uppföras i Nya Hovås längs Hovås Allé. NODI kommer vara en av de byggnader som tydligast annonserar Nya Hovås från 158:an, och skapar
med sin placering och utformning en tydlig entrépunkt till området. Genom sina utkragande våningsplan ges byggnaden en karaktäristisk gestaltning, där de underliggande ytorna av trä tillsammans med de vertikala lamellerna beskriver för betraktaren att byggnaden är av trä.Till år 2021 beräknas NODI vara inflyttningsklar.

Omgivning

Omkring 1200 personer har sin arbetsplats i Nya Hovås. Till butiksverksamheterna handplockar vi aktörer som bidrar till den unika blandningen och som har något speciellt att erbjuda besökarna. Ambitionen för Nya Hovås är en levande stadsdel med varierande bebyggelse fylld med trevliga butiker och mötesplatser där en blandning av människor arbetar, bor och umgås, varav Nodi blir ett tillskott till denna miljö. Idag (2019) står 700 av 2 300 bostäder klara tillsammans med skola, arbetsplatser, restauranger, mötesplatser, serviceinrättningar och ett 30-tal butiker som samlas under konceptet "Small Shops" som nominerats till årets butikskoncept.

Intresserad av lokal i Nya Hovås? Hör av dig till oss!

Planlösning

Kontorsplanen är projekterade för att rymma öppna och/ eller slutna arbetsplatser. Ett kontorsplanen kan delas in i upp till fyra hyresgäster. Entréplanet med sina publika ytor har extra hög rumshöjd med exponerad konstruktion av trä. Våning 2-4 är rena kontorsytor som kan delas in i 1-4 hyresgäster. Våning 5 kan delas in i 1-2 hyresgäster och rymmer även en gemensam terrass för samtliga hyresgäster i huset.53714

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
David Fredriksson

0733-337072
david@nextstep.se
Jonatan Larsson

0732-349666
jonatan@nextstep.se


Kontakt

David Fredriksson David Fredriksson

0733-337072

david@nextstep.se

Fler lokaler för kontakt

Jonatan Larsson Jonatan Larsson

0732-349666

jonatan@nextstep.se

Fler lokaler för kontakt


Next Step Group

Fler lokaler från Next Step Group

nsgroup.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297588
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning