Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Argongatan 2C Mölndal

Kontor, 165 - 910 m2, Göteborg, Mölndal

Flexibla kontor i storlek från 165 till 840kvm i mycket välbelägen fastighet direkt vid Åbromotet med gott om parkeringsplatser nära Mölndals Centrum med ypperligt skylt och kommunikationsläge. Anpassning enligt ök.

Omgivning

Beläget direkt invid Åbromotet, mitt emot Astra Zenecas huvudentré. Mycket bra läge i etablerat område med omfattande serviceutbud.

Planlösning

I utgångsläget finns ytor med såväl öppen planlösning som med separata kontorsrum. Fastighetens konstruktion medger mycket flexibilitet i utformning av ytor enligt önskemål. De vakanta ytorna kan delas upp och iordningställas på ett stort antal olika sätt. Välkommen för att titta på olika möjligheter!

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer då fastigheten är belägen direkt invid Åbromotet som binder samman Söderleden med E6. Ca 1km till Mölndals Centrum och dess knutpunkt för lokaltrafik. Busshållplats direkt utanför fastigheten med många busslinjer och hög turtäthet (Hållplats Astra Zeneca).

Service

God tillgång på service i närområdet. God tillgång till parkeringar inom fastigheten.

Vägbeskrivning

Från Åbromotet kör Pepparredsleden söder ut och sväng höger i rondell (vid Bilprovningen). Ta första höger i rondell in på Argongatan och kör ca 200m. Sväng höger in till fastigheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Joakim Muskantor
031-7620150
0708-864827
jmuskantor@askungen.se


Kontakt

Joakim Muskantor Joakim Muskantor
031-7620150
0708-864827

jmuskantor@askungen.se

Fler lokaler för kontakt


Askungen Förvaltning

Läs mer om Askungen Förvaltning och deras 1 lediga lokaler

askungen.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 267384

Liknande lediga lokaler i MölndalHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning